Nonnengat, gemengde techniek op papier, in passepartout  50x 70  VERMIST

Helemaal geloven doe ik het nog niet! Toen ik vorige week de in mijn atelier teruggebrachtte kunstmarktspullen wou gaan opruimen, bleek dat mijn grote zwarte map met recent, oningelijst werk, er niet bij was.Onderstaand werk zit in de map:

* Vier werken in gemengde techniek in passepartout  50x65 ( zie twee ervan op de bijgaande foto's.

https://www.joukjepees.nl/kunstwerken/202828213_HOUTSKOOL.html#.XZ80PEYzY2w  alle houtskolen op deze pagina  van het Paterswoldse Meer en de bomen in de Hortus, formaat 50 x 65

* Vier aquarellen  formaat 20x30 cm.Zie https://www.joukjepees.nl/kunstwerken/278585443_AQUAREL+KLEDEN.html#.XZ82tUYzY2w t "Op zoek naar grijs"en Zomer 2018 1 en 2, ook een geel kleed dat niet op deze site staat.

*Een handgemaakte pooster met mijn workshops. Hierop staat heel groot mijn naam en websiteadres.

Hoe kan dat nou? Tussen de twee keer spullen naar mijn atelier rijden is de map met o.a. mijn ezel een tijdje onbeheerd blijven liggen wachten op de tweede ronde ophalen. Vanwege vermoeidheid en knieklachten heb ik het inladen van de auto's en het naar boven brengen van mijn werk overgelaten aan de vervoerders en....dom genoeg....niet  direct gechecked of alles mee terug is gekomen. 

Inmiddels heb ik gechecked of de map soms in een van de auto's is achtergebleven en momenteel zijn de collegas van de Kunstmarkt gemailed of iemand deze map mogelijk per abuis heeft meegenomen,  zonder de inhoud ervan te checken. Erg onwaarschijnlijk.

En dan? Aangifte doen bij politie, oproepen plaatsen bijv.op facebook met foto's van de werken? Vooral hoop ik dat de werken wel ergens zijn, dat er van wordt genoten. Heel erg zou ik het vinden wannneer  map met inhoud ergens in een afvalcontainer is beland.

Ik hoop nog mijn atelier in te lopen en dattie daar dan gewoon staat, niets aan de hand.  Naar gedroomd.

 

Wolkenstraat , gemengde techniek op papier, in passepartout 50x65 VERMIST